< terug naar het overzicht

Rondleiding / Wijnproeverij*

Altijd al meer willen weten over het groeiproces van de druif, het bottelingsproces van de wijn of wilt u gewoon lekkere wijn proeven? Bij Wijnhoeve De Kleine Schorre kunt u al uw vragen kwijt over wijnen en natuurlijk uitgebreid de wijnen proberen. Er zijn tal van mogelijkheden.

Neem voor vragen contact met ons op via ons contactformulier

Tussen 15 mei en 15 september elke woensdag om 15:00 een rondleiding met 1 glas wijn a € 5,50 pp. In juli en Augustus ook op donderdag om 11:00. Kaartverkoop in de winkel op de Wijnhoeve of via de lokale VVV kantoren.

A. Rondleiding en een glas wijn*
Tijdsduur: +/- 60 minuten
€ 5,50
B. Rondleiding en drie glazen (verschillende) wijn*
Tijdsduur: +/- 90 minuten
€ 11,-
C. Rondleiding en een glas Brut de Zélande en twee glazen (verschillende) wijn* € 13,50
D. Rondleiding met een glas Brut de Zélande en drie glazen (verschillende) wijn* € 15,50
E. Rondleiding met drie glazen (verschillende) wijn i.c.m. de Zeeuwse Zilte Zaligheden** € 17,50
F. Rondleiding met 4 glazen (verschillende) wijn i.c.m. 2 Zeeuwse
Zilte Zaligheden** per wijn
€ 29,50,-

* Prijzen zijn per persoon en incl. BTW. Voor de arrangementen geldt een minimum aantal van tien personen. Bij de wijnen die u kunt proeven bij de rondleidingen B tot en met F worden ook streekkaas en stokbrood geserveerd.

** De Zeeuwse Zilte Zaligheden zijn Tapashapjes gemaakt van regionale producten. Onder andere mossels, kreeft, oesters, vis, vlees etc.

Natuurlijk is het mogelijk om een proeverij volgens uw wensen in te vullen. Bijvoorbeeld in combinatie met een lunch of diner. Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen? Klik dan hier op de pagina Contact.